Ledelsesstilling ledig på Marstal Skole - Bliv en del af Ærøs engagerede folkeskoleteam!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for ledelse og vil du være med til at stå i spidsen for Marstal Skole, hele Ærøs folkeskole. Så er det dig vi har brug for…

Vi søger på Marstal Skole en afdelingsleder pr. 1. august 2024.

Som afdelingsleder har du erfaring fra folkeskoleområdet, du er relationel stærk, synlig og nærværende. Du tør sætte en retning, og vil være med til at gå forrest i udviklingen af vores skole.

Vi søger en leder med en pædagogisk profil, og du kan forvente at blive del af et engageret ledelsesteam. Desuden vil du opleve at have dygtigt personale omkring dig som brænder for vores skole.

Du vil som ny leder på skolen få en varieret hverdag. Dine primære opgaver vil have et pædagogisk fokus, men vi lægger stor vægt på at ledelse er en fælles teamopgave, og du kan forvente at alle discipliner inden for skoleledelse vil komme i spil. Herunder også personaleadministration og økonomi. Stillingen indeholder undervisningsopgaver, ikke over 8 lektioner. Endeligt antal afhænger af hvordan vi i fællesskab fordeler opgaverne i ledelsesteamet.

Det er en fordel hvis du

  • Er dialogsøgende
  • Har humor og godt humør
  • Er uddannet lærer
  • Har ledelseserfaring, evt. som teamleder, koordinator eller lignende
  • Tør træffe beslutninger
  • Har visioner for folkeskolen – trivsel og læring
     

Marstal Skole er hele Ærøs folkeskole.

Vi er på skolen fokuserede på, at vores elever får en god skolegang hvor læring og trivsel er i højsædet. Særligt at de får et godt afsæt til videre læring, når de er gamle nok til at starte på en ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse.

Vores elever klarer sig sædvanligvis godt, både fagligt og socialt, og vi arbejder målrettet med fortsat at udvikle elevtrivslen og skabe et godt læringsmiljø for øens børn. Det næste år kommer vi i den forbindelse til at samarbejde med "Skolestyrken" om trivsel og fællesskab.

Vi forventer at du via din erfaring kan sparre med lærere og pædagoger om inkluderende miljøer hvor alle elever trives og lærer.

Som ansat på Marstal Skole indgår du i et fællesskab af dygtige og engagerede medarbejdere som kender og kerer sig om Ærøs børn. Og som alle ser værdien i at arbejde på en ø, hvor "alle kender alle".  

Marstal Skole har i dag ca. 400 elever fordelt på 0.-10. klasse samt et tilbud til elever med særlige behov. Skolen har i alt ca. 60 ansatte, og skolens ledelsesteam består foruden dig af en skoleleder, en pædagogisk leder og en SFO-leder.

Om Ærø

Ærø er en smuk, grøn og maritim ø, beliggende i det sydfynske øhav, med hyppige færgeforbindelser til Svendborg, Faaborg, Langeland og Als. Øen har ca. 6000 indbyggere, et aktivt erhvervsliv, og et stort udbud af aktiviteter, fritids- og foreningsliv. Ærø Kommunes bosætningsteam står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål der dukker op, når man overvejer ø-livet.

Alt hvad man behøver for at skabe sig "det gode liv" findes på Ærø – uanset om du er ung eller gammel. Læs mere på www.flyttilærø.dk

Praktisk

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 11. juni kl. 12.00. Bliver du udvalgt til samtale får du besked d. 11. juni eller inden.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffe- og børneattest på dem, der ønskes ansat i stillingerne, og det er en forudsætning for ansættelsen, at børneattesten og straffeattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af formanden for indstillingsudvalget.

Du kan læse mere om Marstal Skole på marstalskole.aula.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Karsten Solberg med henblik på spørgsmål og evt. besøg på skolen på tlf.: 21316149 eller mail kso@aeroekommune.dk

 

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=94030c54)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Marstal Skole, Halvejen, 5960 Marstal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058137

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet