Pædagoger søges til spændende opgaver på Marstal Skole på Ærø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Et børneliv på Ærø er noget helt særligt og vi søger lige nu to pædagoger til Marstal Skole.

Brænder du for at arbejde med børn med støttebehov og er du klar til at bringe dig selv og din faglighed i spil, så er det dig vi søger.

Skolen 

På Marstal Skole tilbyder vi alle Ærø’s børn en god skolegang, hvor læring og trivsel er i højsædet. Som elev får du her et godt afsæt til videre læring, når du efter 9. eller 10. klasse ønsker at starte på en ungdomsuddannelse 

Vi har i dag ca. 400 elever fordelt på 0.-10. klasse samt et tilbud til elever med særlige behov. Skolen har i alt ca. 60 ansatte, og skolens lederteam består af en skoleleder, to afdelingsledere og en SFO-leder.

Marstal Skole er inde i en spændende udvikling, og næste skoleår sætter vi i samarbejde med "Skolestyrken" fokus på trivsel og fællesskab.

Jobbet

Vi søger pædagoger til støtteopgaver i indskolingen, samt opgaver i vores ressourcecenter. Evt. kombineret. Som pædagog på Marstal Skole kan du være med til at udvikle elevtrivslen og skabe et endnu bedre læringsmiljø for øens børn.

Særligt om ressourcecenteret

Ressourcecenteret er opdelt i tre afdelinger og er et specialtilbud for elever med sociale, faglige og emotionelle udfordringer. Eleverne kan have forskellige udfordringer fx tilknytningsforstyrrelser, autisme og indlæringsvanskeligheder. Det er et skoletilbud med en meget struktureret og let genkendelig hverdag, med mulighed for inklusion i almenklasse.

Du kommer som ansat på skolen til at indgå i et fællesskab af dygtige og engagerede pædagoger og lærere, som kender og kerer sig om Ærøs børn

Dig

Vi forventer af dig:

  • At du har et anerkendende børne – og menneskesyn og besidder gode relationskompetencer
  • At du kan arbejde struktureret, planlægge og skabe forudsigelighed
  • At du kan bevare roen i pressede situationer
  • At du kan skabe god, klar og tydelig klasserumsledelse
  • At du kan skabe et velfungerende og tillidsfuldt skole-hjem-samarbejde
  • At du er god til at samarbejde og tage ansvar
  • At du er ambitiøs på dine egne og dine elevers vegne og brænder for at bruge dine erfaringer til at skabe inkluderende miljøer, hvor alle elever trives og lærer.

Som barn på Ærø nyder man nærheden, trygheden, fællesskabet og den frihed et lille samfund tilbyder. Skolen spiller en særlig rolle, i både at fastholde og udvikle rammerne for alle de børn der bor på øen, og for alle dem der kommer til.

Du kan være med til at skabe rammerne for øens børn, og samtidigt gøre din egen drøm til virkelighed på vores skønne ø i det sydfynske øhav.

Ærø

Ærø er en smuk, grøn og maritim ø, beliggende i Det sydfynske Øhav, med hyppige færgeforbindelser til Svendborg, Faaborg, Langeland og Als. Øen har et aktivt erhvervsliv, og et stort udbud af aktiviteter, fritids- og foreningsliv. Ærø Kommunes bosætningsteam står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der dukker op, når man overvejer ø-livet.

Alt hvad man behøver for at skabe sig "det gode liv" findes på Ærø – uanset om du er ung eller gammel. Læs mere på www.flyttilærø.dk

Praktisk

Ansøgningsfristen er mandag den. 24. juni kl. 09:00.

Vi forventer at samtaler afholdes torsdag d. 27. juni, og indkaldes du til samtale får du besked mandag d. 24. juni.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffe- og børneattest på dem, der ønskes ansat i stillingerne, og det er en forudsætning for ansættelsen, at børneattesten og straffeattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af formanden for indstillingsudvalget

Du kan læse mere om Marstal Skole på marstalskole.aula.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte skoleleder Karsten Solberg på tlf.: 21316149 eller mail kso@aeroekommune.dk,eller pædagogisk leder Lisbeth Risom på tlf.: 26778906 eller mail lri@aeroekommune.dk .

 

 

 

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ee8ab0f4)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Marstal Skole, Halvejen, 5960 Marstal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067399

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet