Lærere søges til spændende Ærø-skole - Brænd igennem med din undervisning!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om liv og job på skønne Ærø? Så er dette måske lige dig.

Som barn på Ærø nyder man nærheden, trygheden, fællesskabet og den frihed et lille samfund tilbyder. Skolen spiller en særlig rolle, i både at fastholde og udvikle rammerne for alle de børn der bor på øen, og for alle dem der kommer til.

Du kan være med til at skabe rammerne for øens børn, og samtidigt gøre din egen drøm til virkelighed på vores skønne ø i det sydfynske øhav.

Marstal Skole søger lærere der kan starte til august. Vi kan bruge forskellige faglige kompetencer, men søger særligt lærere som kan undervise i flere af følgende fag:

  • Håndværk og Design – på mellemtrinnet og primært håndarbejdsdelen
  • Billedkunst
  • Dansk – primært som 2-lærer det kommende skoleår
  • Idræt

Dig

Vi forventer at du er engageret, at din undervisning tager udgangspunkt i høj faglighed, og at du brænder for at bruge dine erfaringer til at skabe inkluderende miljøer, hvor alle elever trives og lærer. 

Du skal være ambitiøs, på dine egne og på dine elevers vegne og du skal ikke være tilbageholdende for at give nysgerrigheden plads og prøve noget nyt. Du skal være åben, god til at samarbejde med både kolleger og lærere og så skader det bestemt heller ikke hvis du både har energi og humor.

Jobbet

Som lærer på Marstal Skole kan du være med til at udvikle elevtrivslen og skabe et endnu bedre læringsmiljø for øens børn. Du kommer til at indgå i et fællesskab af dygtige og engagerede lærere og pædagoger, som kender og kerer sig om Ærøs børn.

Skolen 

På Marstal Skole tilbyder vi alle Ærø’s børn en god skolegang, hvor læring og trivsel er i højsædet. Som elev får du her et godt afsæt til videre læring, når du efter 9. eller 10. klasse ønsker at starte på en ungdomsuddannelse 

Vi har i dag ca. 400 elever fordelt på 0.-10. klasse, samt et tilbud til elever med særlige behov. Skolen har i alt ca. 60 ansatte, og skolens lederteam består af en skoleleder, to afdelingsledere og en SFO-leder.

Marstal Skole er inde i en spændende udvikling, og næste skoleår sætter vi i samarbejde med "Skolestyrken" fokus på trivsel og fællesskab.

Ærø

Ærø er en smuk, grøn og maritim ø, beliggende i Det sydfynske Øhav, med hyppige færgeforbindelser til Svendborg, Faaborg, Langeland og Als. Øen har et aktivt erhvervsliv, og et stort udbud af aktiviteter, fritids- og foreningsliv. Ærø Kommunes bosætningsteam står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der dukker op, når man overvejer ø-livet.

Alt hvad man behøver for at skabe sig "det gode liv" findes på Ærø – uanset om du er ung eller gammel. Læs mere på www.flyttilærø.dk

Praktisk

Ansøgningsfristen er mandag den. 24. juni kl. 09:00.

Vi forventer at samtaler afholdes torsdag d. 27. juni, og indkaldes du til samtale får du besked mandag d. 24. juni.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffe- og børneattest på dem, der ønskes ansat i stillingerne, og det er en forudsætning for ansættelsen, at børneattesten og straffeattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af formanden for indstillingsudvalget.

Du kan læse mere om Marstal Skole på marstalskole.aula.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte skoleleder Karsten Solberg på tlf.: 21316149 eller mail kso@aeroekommune.dk

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4b25299)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Marstal Skole, Halvejen, 5960 Marstal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067401

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet