Ærø Kommune søger en udekørende natsygeplejerske

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nu får du mulighed for at arbejde på en af de smukkeste øer i Danmark. Samtidig er Ø-livet en god mulighed for, at kombinere et mere roligt liv med et spændende og udviklende job.

Sygeplejen i Ærø Kommune har aktuelt brug for en ny kollega primært til nattevagter, med ansættelse 01.09.2023.
Natsygeplejerskerne arbejder 7-7, dvs. 28 timer/ugentligt og hver anden weekend. Dette er stadig en mulighed, men der er åbenhed i forhold til nye modeller til at sammensætte et vagtrul.

I stillingen fungerer du som udekørende sygeplejerske på hele Ærø. Du arbejder tæt sammen med en Social- og Sundhedsassistent fra hjemmeplejen. Som natsygeplejerske er opgaverne meget varieret fra grundlæggende sygepleje til varetagelse af akut funktionen. Du vil dog aldrig være helt alene som sygeplejerske i en nattevagt, idet der ligger en aftale med Ærø Sygehus omkring faglig sparring og vejledning pr. telefon eller fysisk på sygehuset. Endvidere er lægevagtsordningen placeret på Ærø Sygehus.

Overvejer du at pendle til og fra Ærø, så råder den kommunale sygepleje over to mindre vagtværelser med køkken og bad, begge er møbleret og fuldt udstyret. Vagtværelserne tilbydes til overnatning for fastansatte pendler sygeplejersker med behov for lejlighedsvis overnatning, samt indkvartering i kortere perioder for vikar sygeplejersker.

Som natsygeplejerske får du desuden rig mulighed for at bruge dine køreegenskaber i den smukke natur, hvilket selvfølgelig kræver et kørekort til bil. Herudover er der massere af muligheder for at bidrage med gode ideer, samt bruge dine personlige evner og din faglighed, uanset om du er nyuddannet eller en erfaren sygeplejerske.
Vi har et særligt tilrettelagt 2 måneders introduktions program for nyuddannede, med løbende opfølgning, hvor erfarne sygeplejersker fungerer som mentorer.

Som sygeplejerske i Ærø Kommune, vil du indgå i et sygepleje team, der arbejder med alle aspekter inden for den kommunale sygepleje og akut funktionen.

Den kommunale Sygepleje tilbyder:

  • Et selvstændigt job hvor kontinuitet og nærvær er nøgleord
  • Oplæring og udvikling inden for kommunal sygepleje og akut funktionen
  • Kompetenceudvikling - således du opnår specialist viden inden for et specifikt ressourceområder
  • At dine evner inden for Sundhedspædagogik kommer i spil i forhold til rehabilitering og patient uddannelser
  • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en værdibaseret organisation, hvor du bliver udfordret i dit arbejde med den komplekse sygepleje og hvor Klinisk lederskab er en vigtig kompetence
  • En organisation, der arbejder målrettet med tværfaglig rehabilitering, sundhedsfremme, forebyggelse og velfærdsteknologi
  • Et tæt samarbejde med borgere og pårørende i et tværfagligt miljø
  • Et godt arbejdsmiljø sammen med gode og fagligt dygtige kolleger, som vægter team samarbejdet højt.
  • Et velfungerende samarbejde med Ærø Sygehus

Sygeplejegruppen har kontor i Sundhedshuset beliggende i Ærøskøbing by og i gå afstand fra Ærøfærgen mellem Svendborg og Ærøskøbing.
Sundhedshuset består af Ærø Sygehus, praktiserende læger, misbrugsbehandling med mere, hvilket sikrer et tæt, hurtigt og effektivt tværsektorielt samarbejde omkring borgeren.

I Sundhedshuset er også trænende- og sagsbehandlende terapeuter, forebyggende hjemmebesøg, sundhedskoordinator og ernæringsfaglige medarbejdere.

Du kan læse mere om Ældre- og Sundhedsområdet i Ærø Kommune på www.aeroekommune.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2023 eller snarest herefter.

Ansøgningsfristen er fredag d. 30. juni 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 6. juli 2023.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder af sygeplejen Charlotte Skov på mail: csk@aeroekommune.dk eller tlf. 63 52 55 11. Du kan også kontakte TR Dorte Poulsen på mail dpo@aeroekommune.dk eller tlf. 51 50 22 23

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på http://wwwborger.dk  eller http://www.politi.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=03c2a90d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Ældre- og sundhedsområdet, Gilleballetofte, 5970 Ærøskøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=03c2a90d&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843939

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet