2 undervisere til Marstal Navigationsskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du uddanne fremtidens danske søfolk? Vil du sætte mere gang i udviklingen af bæredygtig skibsfart? Her er din enestående chance for at arbejde med videbegærlige mennesker OG blive en del af fremtiden!

Om dig
Vi søger undervisere, der har maritim uddannelsesbaggrund som skibsfører, skibsofficer eller dualofficer. Du skal også have sejlads-erfaring, som navigatør, gerne fra tankskibe, og desuden en bred viden og faglighed indenfor de overordnede nautiske, operationelle og sikkerhedsmæssige områder.
Stilling 1 – du skal være indstillet på at udforske, skabe og undervise i de seneste innovative nyskabelser indenfor skibsfart. Med udgangspunkt i digitalisering og autonomi, og med vores FabLab som omdrejningspunkt, bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vores lektorer har en høj grad af special-viden, der gør os i stand til at tilbyder kurser, der er eftertragtet world wide. 
Stilling 2 – er en kombinationsstilling, hvor du både skal undervise i nautiske fag og være koordinator på efteruddannelseskurserne. Det betyder du skal være opsøgende, vedholdende og kunne holde overblikket både med hensyn til aftaler om indhold, priser og alt det praktiske omkring vores kurser. Du får grundig introduktion og oplæring.

Om jobbet
For begge jobs gælder, at du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fuld fokus på udviklingen i Det Blå Danmark.
Hovedfokus er naturligvis på undervisningen på de maritime uddannelser, som vi tilbyder.
Jobbet er en uddannelsesstilling. Det betyder, at der efter aftale mellem Dansk Magisterforening og Søfartsstyrelsen er et efteruddannelsesforløb inkluderet i jobbet.

 

Sådan ansøger du

Du skal søge jobbet via vores hjemmeside: https://www.marnav.dk/om-skolen/ledige-stillinger

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Marstal Navigationsskole, Ellenet 10, 5960 Marstal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet